Djupvattenborrning för djupvattenbrunn i Idre, Mora, Sveg, Sälen, Leksand & Älvdalen med omnejd.

Lasmasu Borr & Entreprenad

Vi sköter djupvattenborrning för din djupvattenbrunn

Det är till oss du ska vända dig när du behöver hjälp med djupvattenborrning för en djupvattenbrunn i Idre, Mora, Sveg, Sälen, Leksand eller Älvdalen med omnejd. Vi har många års erfarenhet och är experter inom branschen. Med en djupvattenbrunn så får du ditt egna dricksvatten vilket kan resultera i en väldigt god affär. Du behöver inte oroa dig över eventuella påverkningar på de vanliga vattenledningarna. Fördelarna med att borra en djupvattenbrunn är många och vi finns här för att besvara dina frågor samt funderingar.

När du anställer oss för att utföra ett arbeta så garanterar vi att alltid göra det helhjärtat, vi lämnar ingenting ogjort och du behöver inte tvivla på kvalitet. Hos oss kan du alltid känna dig trygg genom hela arbetet. Vi värnar om våra kunder och eftersträvar en god dialog från första kontakt till resultat. För oss är det väldigt viktigt att du som kund känner dig väl bemött och att vi kan presentera ett resultat som uppfyller din förväntningar och krav.

Vi har ett stort arbetsområde där vi primärt arbetar i områdena Älvdalen, Sälen, Mora, Sveg och Idre. Med andra ord så är vi aktiva i stora delar av Dalarna men även till viss del i Härjedalen. Är du intresserad av vad vi har att erbjuda så är du mer än välkommen att kontakta oss redan idag. Vi ser framemot att få bidra med våra kunskaper till dig.

Maskinförare

Utöver djupvattenborrning för djupvattenbrunn och bergvärme så kan vi även erbjuda maskinförare vid olika uppdrag. Med lång erfarenhet och kunskaper som maskinförare så finns här möjligheten att kunna ta sig an de flesta uppdragen.